Leerlingenvervoer

Als een leerling wordt toegelaten tot De Bolder is er in een aantal gevallen een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor taxivervoer.
Het leerlingenvervoer is een verantwoordelijkheid van de gemeente. Niet elke gemeente hanteert dezelfde regels.
Ouder(s)/verzorger(s) moeten het eventuele taxivervoer zelf aanvragen bij de eigen gemeente.

De leerlingen van De Bolder die met het openbaar vervoer (de bus) reizen en komen uit de richting Harlingen, worden ’s morgens en ’s middags door een van de personeelsleden van en naar de bushalte begeleid.
Wanneer uw kind met aangepast vervoer naar school komt, moet u bij ziekte van uw kind zelf de taxi afbellen. Als uw kind weer beter is, moet u ook zelf het taxibedrijf daarvan op de hoogte brengen.

Adressen voor leerlingenvervoer

Gemeente Franekeradeel
8800 AB Franeker
info@franekeradeel.nl
Gemeente Harlingen
U kunt het aanvraagformulier downloaden op de site van de gemeente: www.harlingen.nl
Zoek met leerlingenvervoer en vergoeding.
Op het formulier staat het retouradres.
Gemeente Menameradiel
U kunt het aanvraagformulier downloaden op de site van de gemeente: www.menameradiel.nl
Zoek met leerlingenvervoer.
Op de site staat het retouradres.
Gemeente Het Bildt
9076 ZN St.-Annaparochie