Nieuwjaarswens

Ook dit jaar hebben we met z’n allen geproost op het nieuwe jaar.

Het vorige jaar is met een klapper afgesloten. De kerstinstuif was weer goed bezocht. Alle klassen waren prachtig versierd. De oliebollen die in de Sloep waren gebakken, waren binnen een half uur uitverkocht. Er is … euro opgehaald voor Serious Request.

Het goede voornemen van vorig jaar was dat we een netjes plein wilden. Daar hebben we met z’n allen voor gewerkt en het is ook gelukt! Super gedaan allemaal!

Het goede voornemen voor dit jaar is complimentjes geven. Een complimentje is een prachtig cadeautje om te krijgen en het is heel makkelijk en goedkoop om te geven. We hopen natuurlijk dat iedereen hier aan meedoet en niet alleen op de Bolder.

Namens alle kinderen en het team van de Bolder wens ik iedereen een geweldig 2017 toe!