Nominatie voor onderwijsprijs Friesland

Eind vorige week kregen we een brief met heel goed nieuws! We zijn genomineerd voor de onderwijsprijs voor de provincie Friesland met de rekengroep van meester Sinay!

Meester Sinay geeft les aan de kinderen die het beste leren rekenen ‘door te doen’. Bij het rekenen van deze groep worden geen boeken meer gebruikt en juist dat maakt deze lessen zo bijzonder en leuk. Bijna twee jaar geleden is meester Sinay begonnen met het aanpassen van zijn lessen. Hij heeft daarvan een soort logboek bijgehouden. Het logboek hebben we ingestuurd naar de jury. De jury heeft nu De Bolder genomineerd, samen met nog twee scholen.

Op 20 januari 2017 horen we of we de prijs ook echt hebben gewonnen. Dan moeten we een presentatie houden in het provinciehuis in Leeuwarden.

We zijn nu al ontzettend trots op meester Sinay en op de kinderen van de praktische rekengroep!