Onze school

De Bolder  (klik op de link schoolbrochure) is de school voor speciaal basisonderwijs voor Franeker, Harlingen en de omliggende dorpen. Onze leerlingen komen uit zes gemeenten: Franekeradeel, Harlingen, Menameradiel, het Bildt, Littenseradiel en Leeuwarderadeel.
De school is gehuisvest in een ruim en licht gebouw en heeft een mooi groot plein. Onze leerlingen hebben iets extra’s nodig om zich te ontwikkelen. Vaak gaat het om leren en gedrag. Op De Bolder bieden we een veilige en rustige leeromgeving waarin kinderen zichzelf (weer) kunnen zijn.

Uitgebreide informatie kunt u vinden in de Schoolgids ’16-’17  van onze school. Deze kunt u downloaden op de site. Als u liever een papieren versie ontvangt, kunt u die opvragen via info@sbo-debolder.nl